Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ



Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ
 
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση την Παρασκευή 10 Ιουνίου και ωρα 18.30  στο ειδυλιακό ξενοδοχείο POSEIDON PALLACE στα Καμίνια Αχαΐας, με τίτλο:  «Η Ιατρική του αύριο, σήμερα». Το ακροατήριο καθηλωμένο και συγκλονισμένο από το περιεχόμενο, την ποιότητα και τον πλουραλισμό των ομιλιών των διακεκριμένων καθηγητών, τους καταχειρκρότησε.



Η εκδήλωση άνοιξε με σύντομους χαιρετισμούς των διοργανωτών φορέων. Πρώτη χαιρέτησε την εκδήλωση ο πρόεδρος της ΓΗΡΙΑΤΡΙΚΗΣ – ΓΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ν.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ  κ. Κώστας Χρυσανθόπουλος. Ακολούθησε με το δικό της χαιρετισμό η πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ κα Μάχη Σαλαμαλίκη. Στο βήμα την διαδέχθηκε η Αντιπρόεδρος του ΟΜΙΛΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ» κα Γεωργία Παπαθανασοπούλου. Επόμενος ομιλητής που απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΕΦΗΒΟΥ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΑΧΑΪΑΣ κ. Θωμάς Γκορίλας. Τις ευχές του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών μεταβίβασε στους ομιλητές, διοργανωτές – υποστηρικτές της εκδήλωσης και το ακροατήριο ο εκπρόσωπός του και Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών Πανοσιολογιότατος  π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος.



Ακολούθησαν οι ομιλίες των διασήμων ιατρών κ.κ. Χρήστου Μάρτη καθηγητή Γναθοχειρουργικής – Χειρουργικής, Παναγιώτη Δημακάκου καθηγητή Αγγειοχειρουργικής, Σπύρου Γεωργαρά καθηγητή Οφθαλμολογίας, Δημητρίου Λινού καθηγητή Χειρουργικής, Γεωργίου Χρούσου καθηγητή Παιδιατρικής, Παναγιώτη Παπαθανασοπούλου καθηγητή Νευρολογίας και Σταμάτη Λιόση καθηγητή Ρευματολογίας.
Την εσπερίδα διηύθυνε με  μαεστρία ο τηλεπαρουσιαστής & ραδιοπαρουσιαστής κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία των εκτός των διασήμων ομιλητών ιατρών και των επιτελείων τους, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως π Αρτέμιος Αργυρόπουλος, ο αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Πατρέων κ. Πελεκούδας, οι εκπρόσωποι και τα Δ.Σ. των διοργανωτών φορέων, των υποστηρικτών φορέων και συλλόγων, πολλοί ιατροί και πλήθος κόσμου.



Η εκδήλωση έκλεισε με το δεύτερο μέρος, που ήταν μουσική βραδιά και συνεστίαση στην μαγευτική υπαίθρια τραπεζαρία του ξενοδοχείου.
Συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες Νίκος Τακουμάκης μπουζούκι, Στράτος Πετρόλης αρμόνιο, Ιωάννα Πλώτα τραγούδι και Βασίλης Ακρίβος τραγούδι και πιάνο.
Για την εκδήλωση προσφέρθηκε πούλμαν από το ΚΤΕΛ Αχαϊας που μετέφερε πολλούς ακροατές  από Πάτρα – Καμίνια μετ’ επιστροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου